20 Mayıs 2017 Cumartesi

AdSense Banlanmamak İçin Neler Yapılmalı?

Dünyanın en iyi reklam ağı olan Google AdSense bazen sitelerimizi istemeden de olsa banlayabiliyor. İnsanlar ne edecem diye düşünüp çare aramaya kalkışıyor ve eli boş dönerek para kazanma işinden vazgeçiyor. AdSense bi aralar çok hesap kapattı. Bende yararlı olsun diye bu yazıyı hazırladım. İsterseniz başlayalım.

1. Google AdSense'a üye olurken verdiğiniz ad soyad ile kart bilgilerinizin uyuşmaması halinde hesap askıya alınabilir. Bu yüzden her bilgiye mutlaka doğru cevap vermeye gayret edin.

2. Geçersiz tıklama yapabilecek davranışlardan kaçının. Kendi reklamlarınıza da tıklamayın. AdSense sizi muhtemelen banlayacaktır ve emeğiniz boşa gidecektir.

3. Web sitenize 3'ten fazla reklam koymayın. Bu sizin için ban sebebi olacaktır. Emeklerinizin boşa gitmesini istemiyorsanız bunu yapmayın

4. Reklam birimlerinizin birinin diğerlerinden daha da fazla tıklandığını görürseniz mümkünse hemen düzenleyin. AdSense sizin hile yaptığınızı düşünecektir.

5. Son olarak ise genellikle sitenin içeriğiyle uyuşmayan ve ''Pahalı Kelime'' olarak kullandığımız sözcükleri, tıklama başına yüksek ücret veren eyvreklamların gözükmesi için kullanmayınız. Google bunu farkettiği anda sizi büyük ölçüde banlayacaktır.

Bu dediklerimi yaparsanız banlanma konusu sizin yanınızdan bile geçemeyecektir.


Paylaş:

3 Responses to "AdSense Banlanmamak İçin Neler Yapılmalı?"

  1. TikTok'ta video izleyerek ₺8.000 değerine varan ödüller kazanın. https://vm.tiktok.com/ZMjrGXgm4/

    YanıtlaSil
  2. Earn up to ₺1 in rewards by inviting friends to join TikTok. https://vm.tiktok.com/ZMj5SntCs/

    YanıtlaSil
  3. https://www.ysense.com/?rb=67573097

    YanıtlaSil