17 Mayıs 2017 Çarşamba

YouTube İzlenme Arttırma Yolları

Bir önceki yazılarımda YouTube'da abone kazanmayı anlatmıştım. Şimdi ise YouTube'da izlenme arttırma yollarını derleyeceğim. Öncelikle abonesiz izlenme beklemek biraz saçmalık olur. Sonuçta aboneleriniz bildirim alarak bir videoya gelirler. Bunun içinde abonemizin fazla olması gerekiyor. Bunun hakkında yazdığım yazıyı da okuyabilirsiniz.

Asıl konumuza gelmek istiyorum. Abone kazanmakta olduğu gibi izlenme arttırmada da belli başlı yöntemler vardır. Unutmayın, abone size para kazandırmaz, sadece abonelerinize videolarınıza bildirim getirir. Asıl para kazandıran etken izlenmedir. Dilerseniz bu yöntemlere geçelim.

1. Abone sayınız fazla olsun. Ne kadar aboneniz olursa o kadar abonelerinize o kadar bildirim gider. Bunun için aboneniz fazla olsun ve izlenmeniz artsın.

2. Videonuzu sosyal mecralarda paylaşın. Oradan gelen kullanıcılar direk olarak videoya giderse size iyi bir izlenme kazandırabilir. Buda size izlenme olarak geri gelir.

3. Diğer videolarınızın sonunda yeni videolarınızın linkini verin. Bunu büyük kanallarda görmüşsünüzdür. İnsanlar videonun sonunda ilgisini çektiyse diğer videolara da göz atmak isteyebilir. Uğraşmadan kullanıcıları diğer videolara yönlendirebilirsiniz.

4. Videonuzda etiketler konuyla alakalı olmalıdır. 7-8 tane etkiket bunun için yeterli olacaktır. Ne az ne fazla. Kullanıcılar bu etiketli YouTube'a yazdığında direk sizin videonuzun çıkması için bunları yapmanız lazım.

5. Son olarak ise videonuz kaliteli olsun. Kalitesiz, sesin yankı olduğu ve görüntü bozukluğu olan bir videoyu kimse izlemek istemez. Ayrıca video kapak resminizde video alakalı olursa size iyi bir izlenme getirecektir.

Paylaş:

0 Yorum "YouTube İzlenme Arttırma Yolları"

Yorum Gönder