1 Mayıs 2017 Pazartesi

YouTube Abone Kazanma Yolları

Yazıya başlamadan önce YouTube platformunu açıklamak istiyorum. YouTube insanların video paylaşabildiği, beğenebildiği ve yorum yazabildiği bir Google platformudur. İnsanlar video paylaştıkça para da kazanırlar. Bunun için çoğu insan bu platformu bir iş içinde kullanıyorlar. Buna da Youtuber'lık deniyor.

Kısa bir bahsettikten sonra asıl konumuza gelelim. Nasıl abone kazanılır? Aslında bu soruya net bir cevap vermek zor. Çünkü çok izlenen bir kanalın zaten fazla bir abonesi olur. Aslında cevap kendiliğinden ortaya çıktı. Ama daha başka yöntemlerde var. İsterseniz birazda onlardan bahsedelim.

1. Videolarınızın sağ altına abone olun butonları yerleştirin. Eklemek çok zor değil. Kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz. Size çok abone getirmese de çoğu Youtuber'ın kullandığı bir yöntemdir.

2. Videolarınızda izleyenlerinize abone olmalarını söyleyin. Bunu diğer Youtuber'lardan sıkça duyuyor olabilirsiniz, bende duyuyorum. Ama hatırlatmak iyidir ve size azda olsa abone kazandırabilir.

3. Abone kazandırıyoruz etkinliklerine katılın. Bunu pek bilmiyor olabilirsiniz ama gerçekten de 50-100 abone kazandırabiliyor. Bu etkinlikleri yapan tonca kanal var diyebilirim.

4. Diğer videolara abone olun tarzı şeyler yazın. Bu size garip gelebilir ama abone de kazandırmaktadır. Ama asıl abone emekle kazanılır, bu size ancak 3-5 abone kazandırır söylemeden geçmeyim.

5.  Video yükleyin. Buda size oldukça garip gelebilir ama az önceki maddede belirttiğim gibi emeksiz abone kazanılmaz. 100 videonuz oldu mu zaten aboneniz de ona orantılı artacaktır.

Bu yazımızda YouTube'da abone kazanmayı anlattık. Dediğim gibi emeksiz abone kazanılmaz.

Paylaş:

0 Yorum "YouTube Abone Kazanma Yolları"

Yorum Gönder