11 Mayıs 2017 Perşembe

My Mag Magazin Blogger Teması

Blogger ortamındaki magazin bloglarının kullanımı arttı. Hal böyle olunca kullanıcılar da akın akın tema aramaya başlıyor. İşte tam bu noktada bu güzel tema devreye giriyor ve sizi büyük bir yükten kurtarıyor.

Tema haber, dergi ve magazin alanlarında kullanabilecek sayılı temalardan biri olan My Mag teması ücretsiz olduğu gibi ücretlisi de var. Bizim önerimiz büyük bir projeye girecekseniz temayı orjinal haliyle kullanmanızdır. Sermayem yok, sadece bir bloga ihtiyacım var diyorsanız ücretsiz halini de kullanabilirsiniz. Tercih size kalmış.

İsterseniz temanın özelliklerine gelelim. Tema birçok alanda kullanılması ile öncü bir tema. Yeterli özellikleri olduğunu düşünüyorum.

ÖZELLİKLER

● Responsive Tema
● Birçok Hazır Reklam Alanı
● Ev Simgeli Ana Sayfa
● Özel Slayt'lı Kategoriler
● Üzerine Gelince Yaklaşan Resim
● Özel Facebook Bölümü
● Popüler Yayınlar
● Sosyal Paylaşım Butonları
● Açılır Menü
● Sade ve Zarif 
● Arama Kutusu
● Özel Etiketler
● Kullanıcı Dostu ve SEO Uyumlu
● Özel 404 Sayfası
● Ve Daha Fazlası...

Temanın genel özellikleri bu şekildedir. Siz kullanmaya başladığınızda Türkçeleştirme işlemleri yapmanız gerekecektir. İnternette kısa bir araştırma yaparak nasıl Türkçe yapılabileceğini anlayabilirsiniz.

KURULUM

Blogger Kontrol Paneli'ne girip sağ üstten ''Yedekle/Geri Yükle'' butonuna tıklayın. Dosya Seç'e tıklayıp indirdiğini xml dosyasını seçin. Yükle butonuna tıkladığınızda tema kurulmuş olacak.

Paylaş:

0 Yorum "My Mag Magazin Blogger Teması"

Yorum Gönder