14 Mayıs 2017 Pazar

AdSense Gelirini Arttırma Yolları

Google AdSense bloglarından para kazanmak isteyenler arasında kuşkusuz en iyi servistir. Fakat kazandığımız paralar bazen bizi tatmin etmeye biliyor. Sanırım hepimiz blogumuzdan yada web sitemizden para kazanmak için debelenip duruyoruz.

Peki nasıl daha fazla kazancağız? Nasıl maksimum gelirler elde edeceğiz? Sizlere bu yazımızda bunun hakkında bazı bilgiler vereceğiz.

1. Öncelikle reklam formatı kullanacağımız hakkında karar vermeliyiz. Blogunuzda 366x280 şeklinde reklam yayınlamak gelirleri az da olsa arttıracaktır. Peki neden birçok reklam formatı varken bu? Basitçe açıklamak gerekirse, ziyaretçiler bu linklere tıklamaya alışmışlardır.

2. Sitenizin altına asla reklam koymayın. Hedefinizde gösterim başı kazanç elde etmek varsa dahi reklamları tıklanabilir alanların dışına koymayın. Mümkün olduğunca reklamlarınızı tepeye yerleştirin.

3. AdSense reklamları için yeni bir renk plaketi oluşturun. Bu palet sitenizin arka planı ile uyumlu olsun. Mesala sitenizin rengi beyaz ise arka planı rengi de  beyaz olsun. Bu AdSense reklamlarının sitenin bir parçası gibi görünmesini sağlar. Sonuç olarak da ziyaretçiler tarafından daha da fazla tıklama getirir.

4. Ziyaretçiyi asla reklama boğmayın. Bu size garip gelebilir fakat gayet etkili bir çözümdür. Sitenizin o güzel taraflarını asla reklamla doldurmayın. Çok çirkin bir görüntü olaşacaktır ve ziyaretçi asla reklamlara tıklamayacaktır.

5. Son olarak ise blogunuzu mutlaka güncelleyin. Blogunuzdaki içerik ne kadar fazlaysa kazanacağınız parada o kadar fazla olacaktır. Bu yüzden her zaman yeni içerik eklemeniz ve sitenizi güncel tutmanız her zaman uzmanlarca tavsiye edilir.

Sizlere bu yazımızda AdSense gelirlerini arttırmayı anlattık.

Paylaş:

0 Yorum "AdSense Gelirini Arttırma Yolları"

Yorum Gönder