10 Ekim 2016 Pazartesi

Google AdSense Yeni Şartlar ve Koşullar

Biliyorsunuz ki daha önceki yıllarda AdSense onayı almak daha kolaydı. Fakat şimdiki zamanlarda onay almak çok çekilmez bir yol almış durumda.

Bunların en büyük etkeni artan site sayısı. Önceki yıllardan bu yana sitelerdeki artış muazzam bir şekilde arttı. Herkes de sitesinden yada blogundan para kazanmak için AdSense reklam ağına başvurdu. Fakat AdSense onları nazik bir şekilde geri çevirdi.

Bu yazımızda AdSense reklam ağının yeni şartlarını ve koşullarını anlatacağız.

1. Blogunuzun ziyaretçi sayısı fazla olsun. Önceki yıllarda Google buna dikkat etmiyordu. Artan site ve blog sayısı nedeniyle böyle bir karar aldılar.

2. Kopya içeriğiniz olmasın. Google buna önceki yıllarda da dikkat ediyordu. Ama şimdiki kadar ince eleyip sık dokumadıklarını söyleyebilirim.

3. Site tasarımınız kaliteli ve düzenli olsun. Google bu etkene çok fazla dikkat ediyor ve düzenli bir teması olan bloglara daha hızlı onay veriyor.

4. 18 yaşından büyük olmalısınız. Google buna önceden de dikkat ediyordu. Eğer 18 yaşından büyük değilseniz bir aile ferdinin onayı ile kayıt yapabilirsiniz.

5. Yeterli içeriğiniz olması gerekiyor. Google önceden 10 içerik ile bile başvurunuzu kabul edebiliyordu. Fakat şartlar değişti ve en az 20 içeriğinizin olması gerekebiliyor.

Bu yazımızda sizlere AdSense reklam firmasının yeni şartlarını ve koşullarını anlattık.

Paylaş:

0 Yorum "Google AdSense Yeni Şartlar ve Koşullar"

Yorum Gönder